Coronavirus – Huisartsenpraktijk Garijp – Garijp

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Garyp

H.C.A. Veldhuizen, apotheekhoudend Huisarts

 

 

Huisartsenpraktijk Garijp
Eendrachtsweg 9 9263 PH Garijp

Coronavirus

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Voor zowel uw als onze gezondheid is de praktijk in Garijp vanaf heden beperkter open. Alleen na telefonisch overleg mag u in de praktijk komen. Wij helpen u graag telefonisch verder, bel bij twijfel over uw klacht daarom zeker: Tel. 0511 521264

Tijdelijk openingstijden afhalen apotheek 15.00 – 17.00 uur , graag buiten wachten (op 1,5m afstand van anderen) tot u aan de beurt bent. Maximaal 1 persoon tegelijk in de hal!

Betaling alleen mogelijk via pin (liefst contactloos).

Wij verzoeken u onze praktijk en apotheek niet te betreden en in huis te blijven als u last heeft van:

-(lichte) verkoudheid
-hoesten, niezen
-koorts
-keelpijn

Laat u zich dan laagdrempelig testen via de GGD Tel. 0800-1202

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.