Afspraken – Huisartsenpraktijk Garijp – Garijp

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Garyp

H.C.A. Veldhuizen, apotheekhoudend Huisarts

 

 

Huisartsenpraktijk Garijp
Eendrachtsweg 9 9263 PH Garijp

Afspraken

De praktijk is de gehele dag (tijdens openingstijden) telefonisch bereikbaar. In verband met een snellere en efficiëntere afhandeling verzocht wordt bij voorkeur te bellen op de onderstaande tijden of om zelf een afspraak in te plannen via het patiënten portaal.

Spreekuur huisarts

Het spreekuur van de huisarts is uitsluitend volgens afspraak. Wanneer u tussen 8.00 en 10.00u belt, kunt u meestal nog dezelfde dag terecht.

Voor het maken van een goede planning is het belangrijk, dat de assistente u vraagt naar de reden van uw bezoek. De assistente reserveert 10 minuten voor een consult. Als u meer tijd nodig denkt te hebben, bijvoorbeeld bij meer dan 1 klacht of een gesprek, dan kunt u dit van tevoren aangeven.

Ook kunt u als u bij ons bent ingeschreven zelf een afspraak inplannen via het patiënten portaal. ( MedGemak – MijnGezondheid.net ) Geef dan duidelijk aan met welke vraag u komt.

Visite aanvragen

Wij stellen het op prijs dat zelf naar het spreekuur komt. In de praktijk hebben wij betere onderzoeks- en behandelmogelijkheden. Wanneer dit voor u niet mogelijk is, kunt u bij voorkeur tussen 8.00 en 10.00 uur bellen om een huisbezoek aan te vragen. Visites worden meestal aan het eind van de ochtend afgelegd.

E-mail consult

Korte vragen (bijvoorbeeld een bloeduitslag) kunt u via het patiënten portaal per E-consult via het patiënten portaal stellen u krijgt dan op korte termijn bericht terug. ( MedGemak – MijnGezondheid.net )

Ter attentie: – Spoedeisende zaken niet per mail stellen, de mail wordt niet continu gelezen – Vermeld altijd uw naam en geboortedatum – Voor nieuwe klachten dient u naar het spreekuur te komen – Afspraken kunt u alleen via de assistentes maken

Urine onderzoek

Urine dat onderzocht moet worden, dient voor 10.00 uur gebracht te worden. Bij voorkeur een gewassen middenstraal plas inleveren in urine potje. Potjes te halen bij de assistente (gratis) Alleen eerste ochtend urine is betrouwbaar voor onderzoek indien deze binnen 2 uur na het plassen is onderzocht. Vandaar dat urine onderzoek niet in de middag wordt verricht. Mannen en kinderen tot 12 jaar waar een verdenking van urineweginfecte is dienen op het spreekuur langs te komen

Telefonisch spreekuur

Het telefonisch spreekuur voor uitslagen van onderzoek en korte vragen: Maandag, dinsdag en donderdag tussen 13:00 – 14:00 uur. U kunt ook vragen om een terugbelafspraak, of deze zelf inplannen via het patiënten portaal.

Spreekuur praktijkverpleegkundige Somatiek

De praktijkverpleegkundige Somatiek houdt haar eigen spreekuur op dinsdag en woensdag en donderdag. Voor controle van de bloeddruk, suiker of vragen over ouderenzorg kunt u bij de praktijkverpleegkundige een afspraak maken op het spreekuur.

Spreekuur praktijkondersteuner GGZ

De praktijkondersteuner GGZ houdt zijn spreekuur op donderdag.

Praktijkassistentes

De assistentes zijn nauw betrokken bij het werk in de praktijk. Vaak kunnen de assistentes uw vragen direct beantwoorden en kunnen zij u advies geven, hier zijn ze voor opgeleid. In andere gevallen verwijzen zij u door naar de huisarts.

Daarnaast zijn de assistentes ook opgeleid om een aantal medische handelingen te verrichten, zoals het verbinden van wonden, verwijderen van hechtingen, geven van injecties, behandelen van wratten, urine- onderzoek, oren uitspuiten en het maken van uitstrijkjes. Hier zijn bepaalde tijden voor ingepland, waarvoor u een afspraak kunt maken.